Riese und Müller

Riese und Müller

De elektrische fietsen van Riese und Müller hebben al vele awards en onderscheidingen ontvangen. Telkens weer weten onafhankelijke, internationaal gerenommeerde jury’s de schoonheid en functionaliteit van de fietsen te waarderen. Maak kennis met de onderscheidende fietsen van dit prachtige Duitse merk, die garantstaan voor stabiliteit en betrouwbaarheid.

Antilope is dé plek om de fietsen van Riese und Müller te ontdekken. Kom langs bij ons in Hilversum en laat u adviseren en overtuigen!

Bent U benieuwd naar onze collectie Riese Müller fietsen?

Riese und Müller

Verschillende modellen e-bikes van Riese und Müller

Riese und Müller heeft al diverse modellen e-bikes op de markt gebracht, waaronder:

Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsvolle, functionele én mooie e-bikes, die perfect geschikt zijn voor de dagelijkse rijder en recreatieve toerfietser.

Kom langs in onze zaak en doe inspiratie op

Antilope is de enige brandstore van Riese und Müller in de omgeving van ’t Gooi. Heeft u interesse in de elektrische fietsen van dit merk? Kom gerust langs in onze zaak in Hilversum en laat u inspireren! U heeft daar bovendien de mogelijkheid om een proefrit te maken op een fiets naar keuze. Spreekt u ons liever telefonisch of via e-mail? Wij zijn goed en snel bereikbaar via het telefoonnummer 035 624 9102 of het e-mailadres postbus@antilope.nl.

Fietskar.nl & Hometrainer.nl

Onderdeel van Antilope

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.