Riese Müller Roadster

Riese Müller Roadster

Sportief, comfortabel en degelijk: dat zijn de eigenschappen die de Riese & Müller Roadster kenmerken. Deze e-bike is perfect als u regelmatig sportieve ritjes rijdt. Antilope in Hilversum is al jaren dealer van het hoogstaande Duitse e-bikemerk Riese & Müller en trotse aanbieder van de Roadster-modellen.

Wij zijn dé Riese & Müller-specialist van Het Gooi en omstreken!

Bent U benieuwd naar onze collectie Riese Müller fietsen?

Riese Müller Roadster

De Riese & Müller Roadster: een e-bike met vele voordelen

Stapt u graag voor sportieve ritjes op de elektrische fiets? Met de Roadster van Riese & Müller rijdt u nóg harder en sneller dan u al deed. De lichte banden zorgen ervoor dat u maximaal profiteert van de gewenste snelheid. Deze eigenschap en het stijlvolle design maken de Roadster perfect voor actieve ritjes door de stad. Bij Antilope leveren we de Riese & Müller Roadster rijklaar aan u op. Bovendien ontvangt u een eigen service- en garantieplan én heeft u de mogelijkheid om deze e-bike te leasen.

Bezoek onze winkel in Hilversum

Heeft u interesse in de Roadster-e-bike van Riese & Müller? Kom dan langs in onze zaak in Hilversum. Hier vertellen wij u graag meer over deze populaire elektrische fiets en bieden we u de mogelijkheid om een proefrit te maken. Ook als u nog twijfelt over een geschikt model van Riese & Müller voor u, bent u van harte welkom. We laten u bijvoorbeeld ook graag kennismaken met de Riese & Müller Cruiser en de Riese & Müller Supercharger. Heeft u vragen die u liever telefonisch of per e-mail stelt? Doe dit dan gerust via 035 624 9102 of postbus@antilope.nl. We staan u graag te woord.

Fietskar.nl & Hometrainer.nl

Onderdeel van Antilope

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.