Service van Antilope

Service & onderhoud

Service een breed begrip. Maar voor ons wel van het grootste belang. Misschien wel ons bestaansrecht. Sinds 1938 zijn wij actief op deze plek maar nog steeds staat de klant bij ons centraal. Dit houd in dat u na de aankoop van een nieuwe fiets gebruikt maakt van ons onderhoudspakket. Dit zijn een aantal onderhoudsbeurten die tegen lage tarieven worden aangeboden om uw fiets ook op lange termijn in een goede conditie te houden. Wij herinneren u voor deze onderhoudsbeurten via mail en SMS. Vergeten kan dus bijna niet meer.

Tevens is onze gratis haal en brengservice inmiddels best een begrip. Velen klanten uit de regio kiezen voor ons omdat het halen en brengen van de fiets hen zo aanspreekt. 

Garantie

Bij Antilope staan we voor topkwaliteit. Op al onze producten zit fabrieksgarantie. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met materiaal- en/of constructiefouten, dan staan we ook voor u klaar. Wij handelen de aanspraak op de garantie voor u af. Heeft u uw fiets bij ons verzekerd, dan nemen we ook bij verzekeringskwesties als diefstal en schade uw zorgen uit handen. Samen met u kijken we naar een oplossing zodat u weer snel op weg kunt.

Fietskar.nl & Hometrainer.nl

Onderdeel van Antilope

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.