Riese Müller Charger

Riese Müller Charger

De Riese & Müller Charger is een e-bike die staat voor kracht, snelheid en sportiviteit. Of u nu op grindpaden tegen de wind in fietst of door een heuvelachtig gebied toert: deze elektrische fiets van Riese & Müller brengt u moeiteloos waar u maar wilt zijn.

U bent bij Antilope in Hilversum op de juiste plek voor de aanschaf van een van de Riese & Müller Charger-e-bikes. Ontdek het aanbod!

Bent U benieuwd naar onze collectie Riese Müller fietsen?

Riese Müller Charger

Val op met de Riese & Müller Cruiser

De Riese & Müller Cruiser is een échte blikvanger op de weg! De varianten van dit model bevatten allemaal stijlvolle kenmerken, zoals bruinleren zadels, mooie kleurcombinaties en prachtig ontworpen frames. Deze elektrische fietsen rijden uiterst soepel en laten zelfs de meest onregelmatige, hobbelige wegen voelen als glad asfalt. Of nu een lange fietstocht wilt maken of korte ritjes door de stad; de Riese & Müller Cruiser is er perfect voor.

Kom langs in Hilversum en vergelijk met andere e-bikes

Een nieuwe e-bike koopt u niet zomaar; dat is iets wat we bij Antilope maar al te goed begrijpen. Daarom voorzien we u in onze zaak in Hilversum graag van de beste service, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Kom langs, ontvang persoonlijk advies over de Riese & Müller Cruiser en vergelijk deze fiets met andere e-bikes in ons assortiment, zoals de Riese & Müller Roadster en de Riese & Müller Charger. Maak een proefrit en ontdek welke e-bike aan uw wensen en eisen voldoet! Heeft u voorafgaand aan uw bezoek vragen? Neem dan contact met ons op via 035 624 9102 of postbus@antilope.nl.

Fietskar.nl & Hometrainer.nl

Onderdeel van Antilope

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.