• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

Uw E-Bike specialist in 't Gooi 

Antilope een echte E-bike speciaalzaak. Meerdere merken sieren bij ons de winkelvloer, denk eens aan Flyer, Batavus, Gazelle, Riese und Muller, Pegasus en Stromer. Allen merken met uiteenlopende karakters en eigenschappen, maar een voor een kwaliteitsfietsen. Wij nodigen u van harte uit om in onze winkel een vrijblijvend gesprek aan te gaan met een van onze verkoopmedewerkers. Die kan u van alles vertellen over de vele merken die wij voeren. En een proefrit is uiteraard altijd mogelijk!

Uw e-bike leasen dat kan nu ook

Het leasen van e-bikes neemt hand over hand toe. Voor enkele tientjes per maand kunt u in het bezit zijn van een fijne e-bike zonder zorgen. Naast de fiets heeft u namelijk geen omkijken naar onderhoud en verzekering alles is namelijk inclusief. In regel gaat u bij lease een contract aan voor 36 maanden. Voor meer informatie vraag ons dan naar de voorwaarden. 

Gratis haal en breng service 

Wij hebben inmiddels een trouwe schare aan E-bike klanten in de Hilversum en omgeving. Die hebben niet voor niets voor Antilope gekozen. Heeft u een probleem met uw elektrische fiets? Dan komt onze mobiele servicemonteur bij u aan huis. Indien hij uw probleem direct kan verhelpen, dan doet hij dit ter plekke. Is dit niet mogelijk, dan neemt hij - in overleg met u - de fiets mee naar onze werkplaats om een verdere diagnose te stellen en het probleem op te lossen. Uw fiets zal daarna uiteraard weer worden teruggebracht. Voor klanten van Antilope is dit een gratis service. DUS woont u niet in Hilversum en koopt u graag uw elektrische fiets bij ons, dan hoeft u over de service niet wakker te liggen, wij zijn immers maar een telefoontje bij u vandaan.

 

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding