Riese Müller Supercharger

Riese Müller Supercharger

De Riese & Müller Charger is een e-bike die staat voor kracht, snelheid en sportiviteit. Of u nu op grindpaden tegen de wind in fietst of door een heuvelachtig gebied toert: deze elektrische fiets van Riese & Müller brengt u moeiteloos waar u maar wilt zijn.

U bent bij Antilope in Hilversum op de juiste plek voor de aanschaf van een van de Riese & Müller Charger-e-bikes. Ontdek het aanbod!

Bent U benieuwd naar onze collectie Riese Müller fietsen?

Riese Müller Supercharger

De Riese & Müller Supercharger: strak, snel en krachtig

De Supercharger van Riese & Müller stelt u op meerdere vlakken niet teleur. Zo bevat de e-bike een motor van Bosch: een motor die vrijwel geen geluid maakt en erg betrouwbaar is. U rijdt daarmee moeiteloos en snel van A naar B. De Supercharger levert daarnaast zeker niet in op het uiterlijk, want de accu’s zijn perfect geïntegreerd in het frame. Daardoor oogt het model heel strak en modern. Wist u bovendien dat er diverse keuzemogelijkheden voor de Supercharger van Riese & Müller zijn? Ontdek de verschillende varianten in onze winkel in Hilversum!

Laat ons u adviseren over een geschikte e-bike

Kunt u wel wat advies gebruiken bij de aankoop van een nieuwe e-bike? Wij staan in onze winkel in Hilversum graag voor u klaar. Ook als u belt naar 035 624 9102, een e-mail stuurt naar postbus@antilope.nl of het contactformulier op de betreffende productpagina invult, helpen wij u graag. Neem ook eens een kijkje bij de andere elektrische fietsen van Riese & Müller, zoals de Riese & Müller Cruiser en de Riese & Müller Roadster.

Fietskar.nl & Hometrainer.nl

Onderdeel van Antilope

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.