Merken

Alles voor uw fiets

Of het nu een nieuwe sportfiets of een stadsfiets is, wij bieden alleen de beste merken en de beste producten. Wij werken samen met merken waar we op vertrouwen en waarvan de kwaliteit bewezen is. Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeftes. De door ons gekozen merken bieden voor iedereen een gepaste oplossing voor uw wensen op het gebied van fietskarren en bakfietsen.

Cortina

Fietsen voor in de stad, voor naar je werk, of voor sportief rijden. Bekijk ze allemaal! Stevig en betrouwbaar, maar ook heel mooi.

Flyer

Het Zwitserse bedrijf FLYER AG ontwikkelt en produceert premium e-bikes onder de merknaam FLYER.

Gazelle

Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden! Van elektrische fiets tot kinderfiets.

Riese & Muller

Riese und Muller maakt elektrische fietsen waarop mensen van jong tot oud graag gezien worden.

Johnny Loco

De Johnny Loco collectie is zo opgebouwd dat er voor elk type gebruik een naadloos aansluitende fiets tussen zit.

Pegasus

Pegasus fietsen zijn al jaren de best verkopende fietsen van Duitsland. Pegasus staat voor uitstekende kwaliteit voor een erg scherpe prijs.

Union

Union maakt fietsen voor mensen in de stad. Met onze fietsen overleef je de drukste fietsenstalling, de breedste trambaan en de wildste avond.

Urban Arrow

Urban Arrow is een bedrijf van Nederlandse bodem dat in de korte tijd dat het bestaat – sinds 2009 – al een grote impact heeft gemaakt op ons fietsgedrag.

Thule

Met een fietsendrager van Thule kunt u gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

DoggyRide

DoggyRide hondenfietskar gezocht? Dit merk geldt al jaren als de pionier en absolute marktleider op het gebied van fietskarren voor de hond.

Triobike

TrioBike is een kwalitatief zeer hoogstaand merk uit Denemarken. TrioBike bakfietsen hebben een zeer fraai design en zijn enorm licht. 

Bulls

Bulls hybride fietsen, lichtgewicht, chic, snelheid en preciesietechniek. Het Duitse merk Bulls is een van de leidende sportmerken in de tweewielerbranche.

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.