Riese Müller Cruiser

Riese Müller Cruiser

Als u niet alleen snelheid, maar ook stijl belangrijk vindt in een elektrische fiets, dan is de Riese & Müller Cruiser de juiste keuze voor u. Dit model doet denken aan de klassieke beachcruiser en is daarom een e-bike waarmee u gezien mag worden.

Bij Antilope in Hilversum, dé e-bikespecialist van Het Gooi en omstreken, vindt u verschillende varianten van de Riese & Müller Cruiser. Welke is uw favoriet? Wij helpen u graag met het maken van een keuze.

Bent U benieuwd naar onze collectie Riese Müller fietsen?

Riese Müller Cruiser

Moeiteloos van A naar B met de Riese & Müller Charger

De Charger-collectie van Riese & Müller bevat verschillende varianten van dit model, die u ook bij Antilope kunt vinden. Deze modellen hebben allen specifieke eigenschappen. Waar u bij een Charger in ieder geval op rekent, is een soepele en stille rijbeleving. De motoren zijn fluisterstil, maar ook erg krachtig. Daarnaast zijn de accu’s volledig geïntegreerd in alle modellen. Dat maakt deze elektrische fietsen bovendien zeer stijlvol. Kortom: de aankoop van een Riese & Müller Charger is er een waar u nog lang plezier aan beleeft!

Moeiteloos van A naar B met de Riese & Müller Charger

Uw nieuwe e-bike van Riese & Müller schaft u natuurlijk aan bij dé e-bikespecialist van Het Gooi. Wij staan bekend om onze uitstekende service, waaronder deskundig advies, gratis servicebeurten en kosteloze haal- en brengservice bij reparaties. Bezoek onze winkel in Hilversum en laat u door ons begeleiden in uw aankoop! Hier ontdekt u ook andere modellen van Riese & Müller, waaronder de Riese & Müller Cruiser en de Riese & Müller Supercharger. Voor vragen bereikt u ons bovendien snel en gemakkelijk via 035 624 9102 of postbus@antilope.nl.

Fietskar.nl & Hometrainer.nl

Onderdeel van Antilope

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.