Reparatie of onderhoud nodig aan uw fiets? Maak direct een werkplaatsafspraak

Een e-bike of highspeed bike leasen

en fiets of e-bike leasen bij Antilope is superinteressant voor iedereen in Hilversum, Het Gooi en omstreken! Voor slechts 7% bijtelling kunnen werkgevers een fietsleaseprogramma aanbieden aan hun werknemers. Dit betekent dat u voor een reguliere e-bike met een verkoopprijs van € 2000,- een bijtelling heeft van € 140,- per jaar. Kortom: voor een paar tientjes per jaar kan een werknemer een e-bike leasen én privé rijden. Dit bedrag is inclusief verzekering en onderhoud. Als werkgever betaalt u in dit voorbeeld nog geen € 50,- per maand.

Een e-bike leasen: driedubbel voordeel voor werkgever én werknemer

Een e-bike leasen levert voor zowel werkgever als werknemer drie grote voordelen op:

  • Bijdrage aan de vitaliteit van de werknemers
  • Een extra en waardevol voordeel naast het salaris (= loyaliteit!)
  • Bijdrage aan een duurzame samenleving door CO2-neutraal vervoer te stimuleren

Een stadsfiets, e-bike, e-bakfiets of highspeedbike leasen met 7% bijtelling

Met een leasefiets rijdt u voor een vast en laag maandtarief op uw ideale stadsfiets, racefiets, e-bike, highspeed bike of zelfs e-bakfiets. Denk bijvoorbeeld aan de Urban Arrow Tender-e-bike of de elektrische bakfiets van Lovens. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk én toegankelijk om een duurdere e-bike of snelle highspeed bike te kiezen en op de fiets naar het werk te gaan! Ook voor mensen die verder van hun werkplek wonen is het nieuwe fietsleaseplan erg interessant, want met een speed pedelec (40km/u) legt men met gemak grotere afstanden af.

Een e-bike leasen bij onze e-bikezaak houdt in dat de verzekering én het onderhoud bij het leasecontract inbegrepen zijn. Na afloop van het contract kan de leasefiets bovendien voor een gunstig bedrag overgenomen worden.

Hoe werkt het?

Net als bij een leaseauto komt het contract van de leasefiets op naam van de werkgever. Voor de betaling van de leasefiets zijn er drie scenario’s mogelijk:

  • De werkgever betaalt de volledige leasekosten;
  • De werkgever draagt een deel bij;
  • De werkgever faciliteert alleen het proces. De leasekosten zijn voor eigen rekening.

Bij scenario 2 en 3 is het mogelijk om (een deel van) het leasebedrag in te houden op het brutoloon. Deze bruto-netto-uitwisseling is voordelig en levert tot wel 40 procent fiscaal voordeel op ten opzichte van privéaanschaf. Neemt de werkgever de leasekosten voor zijn/haar rekening? Dan betaalt u slechts enkele euro’s bij per maand. Uw voordeel loopt dan op tot wel 80 procent.

Bereken direct uw leaseprijs en/of vraag om meer informatie

Bent u benieuwd naar de leaseprijs als u een e-bike bij ons gaat leasen? U berekent deze prijs heel eenvoudig met behulp van de calculator van Lease a Bike. Natuurlijk voorzien wij u ook graag van meer informatie over de verschillende elektrische fietsen in ons assortiment. Al uw vragen over (het leasen van) e-bikes beantwoorden we graag via het e-mailadres postbus@antilope.nl, het telefoonnummer 035 624 9102 of tijdens een bezoek aan onze zaak in Hilversum.

Bereken uw maandelijkse kosten

Contactgegevens

Koningsstraat 6
1213 AX Hilversum

 035 624 9102
 postbus@antilope.nl

Heeft u een vraag ?
Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen

Openingstijden

Maandag  Gesloten
Dinsdag  08.30 - 18.00 uur
Woensdag  08.30 - 18.00 uur
Donderdag       08.30 - 20.00 uur
Vrijdag  08.30 - 18.00 uur
Zaterdag  09.00 - 17.00 uur
Zondag  Gesloten

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>