Flyer Upstreet

Flyer Upstreet

Val op in de stad met de stijlvolle, krachtige Flyer Upstreet! Deze e-bike is zeer geschikt voor alledaagse fietsritjes; van een snelle boodschap tot een rit naar de sportschool. Het is een perfecte fiets als u snel op locatie wilt zijn.

Bij Antilope in Hilversum hebben we verschillende varianten van de Flyer Upstreet-e-bike in het aanbod. Wij adviseren u graag over een model dat bij uw wensen en eisen past.

Bent U benieuwd naar onze collectie Flyer fietsen?

Flyer Upstreet

Wat verwacht u nog meer van de Flyer Upstreet-e-bike?

Antilope is al jaren dealer van e-bikes van Flyer. De elektrische fietsen van dit Duitse merk zijn sinds jaar en dag zeer populair onder onze klanten in ’t Gooi en omgeving. Dat is niet zo gek, als u de vele eigenschappen van deze fietsen op een rijtje zet. Zo is de Flyer Upstreet-e-bike oplaadbaar zónder dat u de accu hoeft uit te nemen, zeer gebruiksvriendelijk vanwege het fijne bedieningsdisplay en erg sterk dankzij de kwalitatief hoogwaardige componenten waaruit de fiets is opgebouwd. Net als bij andere modellen van de Flyer-e-bikes, zoals de Flyer Gotour, krijgt u standaard vijf jaar garantie op de Flyer Upstreet. Daarmee heeft u bij de aankoop van uw nieuwe Flyer-e-bike meer zekerheid.

Breng een bezoek aan onze zaak in Hilversum

Wij helpen u graag aan een Upstreet-e-bike van Flyer. Kom langs in onze zaak in Hilversum en ontdek de verschillende beschikbare modellen. Indien u dat wenst, kunt u een proefrit maken om de e-bike te testen. Wist u dat wij niet alleen het grootste assortiment e-bikes van A-merken hebben, maar ook bekendstaan om onze uitstekende service? Zo bieden we een gratis servicebeurt en een ophaal- en brengservice voor uw fiets aan (in geval van reparaties). Als u vragen heeft, bereikt u ons snel en gemakkelijk via het telefoonnummer 035 624 9102 of het e-mailadres postbus@antilope.nl.

Fietskar.nl & Hometrainer.nl

Onderdeel van Antilope

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.