Flyer Gotour

Flyer Gotour

Fiets met het grootste gemak de langste afstanden met de Flyer Gotour! De Gotour valt onder de Tour-categorie van Flyer en is speciaal ontwikkeld voor grotere fietstochten. Bij Antilope hebben we verschillende modellen van de Gotour-fiets in het assortiment, allen met specifieke eigenschappen.

Ontdek het aanbod online of in onze winkel in Hilversum, waar we u van persoonlijk advies kunnen voorzien of u een proefrit kunt maken.

Bent U benieuwd naar onze collectie Flyer fietsen?

Flyer Gotour

Wat u kunt verwachten van de Flyer Gotour-fietsen

Hoewel elk model binnen het Gotour-aanbod specifieke eigenschappen heeft, heeft het Gotour-assortiment wel een aantal overkoepelende kenmerken. Zo zijn alle elektrische fietsen binnen deze categorie zeer wendbaar, stijlvol en sterk. Bij de ontwikkeling van deze e-bikes van Flyer zijn enkel materialen van de allerbeste kwaliteit gebruikt. U rijdt dan ook nog jaren een hoop kilometers op deze fiets! Zoekt u meer een stadmodel qua fiets? Bekijk dan ook de Flyer Upstreet eens.

Breng een bezoek aan onze winkel in Hilversum

Als dé e-bikespecialist van Het Gooi en omstreken bent u bij Antilope op de juiste plek om een e-bike van Flyer aan te schaffen, zoals de Gotour. Wij geven u graag fietsadvies op maat, zodat u met het geschikte model naar huis gaat. We ontvangen u hiervoor graag in onze mooie zaak in Hilversum. Spreekt u ons liever telefonisch of per e-mail? Dat kan ook! Bel hiervoor naar 035 624 9102 of postbus@antilope.nl.

Fietskar.nl & Hometrainer.nl

Onderdeel van Antilope

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.