• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

HIGH SPEED PEDELEC - 45KM FIETS

Bent u op zoek naar een manier om sneller van en naar uw werk te fietsen, dan is de high speed pedelec - 45km fiets wellicht een uitkomst. Deze typen elektrische fietsen kenmerken zich met name door het feit dat er 45km per uur mee gefietst kan worden. Afstanden worden bereikbaar het gaat makkelijker en sneller. Vergeet bovendien niet dat dat de douche op het werk dan geen vereiste meer is. Met name afstanden tot 40 kilometer laten zich prima overbruggen met deze high speed pedelecs. 

ELEKTRISCHE SPEED PEDELECS MERKEN

Inmiddels zijn er al redelijk wat merken die een 45km fiets op de markt brengen de belangrijkste brengen wij hier in kaart. Tevens zijn wij dealer van deze merken.

Riese und Muller: Populaire High speed pedelec, ze voeren 3 modellen namelijk de Riese und Muller Charger, de Roadster en het model Cruiser. Uitgerust met het Bosch e-bike pakket, wat zeer betrouwbaar is en bovendien fantastisch rijd. 

Kettler : Ook Kettler heeft inmiddels een mooie lijn speed pedelecs in hun assortiment. Deze sieren de showroom uiteraard ook.

Bekijk hier de Riese & Muller fietsen

 HIGH SPEED FIETS TESTEN 

Graag nodigen wij u uit om een proefrit te komen maken om kennis te maken met deze nieuwe manier van fietsen. Het zal u bij twijfel zeker overtuigen. De fietsen staan altijd klaar voor gebruik. Ook als u eens de proef op de som wilt nemen en de afstand woon-werk eens echt wilt testen kunt u de fiets gewoon een dag meenemen. 

UW HIGH SPEED FIETS LEASED U VIA ANTILOPE 

Jazeker het kan! Met vaste maandelijkse bedragen uw fiets aanschaffen. Het kan op 2 manieren namelijk lease of financiering. Met lease kunt u met vaste maandelijkse bedragen volledig ontzorgt worden. De leaseperiode bedraagt normaal gesproken 36 maanden. Het volgende valt binnen het leasebedrag:

  • uw maandbetaling voor de fiets
  • onderhoud aan de fiets
  • verzekering voor de fiets voor 36 maanden

Kortom het kan enorm interessant zijn om uw Stromer of Riese & Muller e-bike te leasen. Kom langs en vraag naar de voorwaarden voor lease of financiering.

SNELLE ELEKTRISCHE FIETS, HELMPLICHT?

Helmplicht is er vanaf 1 januari 2017. Wij hebben deze gecertificeerde helmen uiteraard in de collectie. Houd er tevens rekening mee dat binnen de bebouwde kom het fietspad verboden is voor deze snelle e-bikes. 

Ondernemer? Profiteer dan van verschillende subsidies.

Bent u ondernemer dan is het zeer interessant om een High speed fiets te kopen via uw bedrijf. Er zijn een tweetal subsidies mogelijk bij de aanschaf van een 45 km fiets. De eerste is de kleinschaligheids inversteringsaftrek (KIA) en de tweede is de milieu investeringsaftrek. De details van deze subsidies vind u hier  en hier. Het kan u op een fiets van 5000 euro al gauw een voordeel opleveren van 3000 euro. 

 

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding