HIGH SPEED PEDELEC - 45KM FIETS

Bent u op zoek naar een manier om sneller van en naar uw werk te fietsen, dan is de 45km fiets wellicht een uitkomst. Deze typen elektrische fietsen kenmerken zich met name door het feit dat er 45km per uur mee gefietst kan worden. Afstanden worden bereikbaar het gaat makkelijker en sneller. Vergeet bovendien niet dat dat de douche op het werk dan geen vereiste meer is. Met name afstanden tot 40 kilometer laten zich prima overbruggen met deze high speed pedelecs. 

ELEKTRISCHE SPEED PEDELECS MERKEN

Inmiddels zijn er al redelijk wat merken die een 45km fiets op de markt brengen de belangrijkste brengen wij hier in kaart. Tevens zijn wij dealer van deze merken.

Riese und Muller: Populaire High speed pedelec, ze voeren 3 modellen namelijk de Riese und Muller Charger, de Roadster en het model Cruiser. Uitgerust met het Bosch ebike pakket, wat zeer betrouwbaar is en bovendien fantastisch rijd.Kijk eens op de volgende pagina's voor meer info: Riese & Muller Charger en Riese & Muller Cruiser.

 

Stromer: Vooral veel rijplezier dat bieden de Stromer High Speed E-bikes. Fluitend langs de file van en naar uw werk, het kan tegenwoordig prima met deze innovatieve mobiliteits oplossing; waarbij Stromer het uiterlijk ook niet uit het oog verliest. Een rit op een  45 km fiets levert zo veel genot op dat iedereen er toe zal worden verleid deze fiets als waar alternatief te gaan zien voor auto. Natuurlijk met als grote voordelen; meer beweging, lekker buiten, geen files en niet te vergeten een aantrekkelijker financieel plaatje. Kortom wij dagen u uit om langs te komen en u te laten verleiden tot een proefrit op dit unieke fietsconcept. Een Stromer High speed e-bike zal uw leven verrijken in de breedste zin van het woord. Meer over de modellen vind u hier: www.antilope.nl/stromer-elektrische-fietsen.

HIGH SPEED FIETS TESTEN - SERVICE BIKE 

Graag nodigen wij u uit om een proefrit te komen maken om kennis te maken met deze nieuwe manier van fietsen. Het zal u bij twijfel zeker overtuigen. De fietsen staan altijd klaar voor gebruik. Ook als u eens de proef op de som wilt nemen en de afstand woon-werk eens echt wilt testen kunt u de fiets gewoon een dag meenemen. 

SNELLE ELEKTRISCHE FIETS, HELMPLICHT?

Helmplicht is er vanaf 1 januari 2017. WIj hebben deze gecertificeerde helmen uiteraard in de collectie. Hou er tevens rekening mee dat binnen de bebouwde kom het fietspad verboden is voor deze snelle e-bikes. 

Ondernemer? Profiteer dan van verschillende subsidies.

Bent u ondernemer dan is het zeer interessant om een High speed fiets te kopen via uw bedrijf. Er zijn een tweetal subsidies mogelijk bij de aanschaf van een 45 km fiets. De eerste is de kleinschaligheids inversteringsaftrek (KIA) en de tweede is de milieu investeringsaftrek. De details van deze subsidies vind u hier  en hier. Het kan u op een fiets van 5000 euro al gauw een voordeel opleveren van 3000 euro. 

 

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

Fiets navigatie

Fiets navigatie

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Bekijk de aanbieding

Bekijk de aanbieding