Pegasus Ravenna

Pegasus Ravenna

De Pegasus Ravenna en Siena zijn al jaren hele populaire modellen e-bikes en dat is niet voor niets. Beide elektrische fietsen van Pegasus zijn namelijk e-bikes van absolute topklasse – en dat altijd voor een goede prijs, ook bij Antilope in Hilversum! U vindt bij ons diverse uitvoeringen van de Pegasus Ravenna en Siena.

Hier leest u al meer informatie over beide modellen. Als u advies wenst of meer informatie wilt, dan helpen we u uiteraard graag.

Bent U benieuwd naar onze collectie Pegasus fietsen?

Pegasus Ravenna

Kenmerken van de Pegasus Ravenna-serie

De Pegasus Ravenna-serie verhoogt fietsplezier door het gebruik van de nieuwste technieken bij de ontwikkeling van de fietsen. Alle uitvoeringen van dit model fiets geven ultiem zitcomfort. U zit mooi rechtop op het zadel, wat beter is voor uw houding. In deze elektrische Pegasus-modellen zitten bovendien moderne technische toepassingen verwerkt, zoals schijfremmen of versnellingen van Shimano. Tot slot is de Pegasus Ravenna stil, snel en licht.

Kenmerken van de Pegasus Siena-serie

Luxe en elegantie: dat is wat de Pegasus Siena-serie oproept. De fiets is, mede dankzij de brede, lage instap, perfect geschikt als e-bike voor dames. Siena-fietsen hebben een lichte bediening dankzij de hydrauliek, waardoor ook gebruikers met weinig kracht in de vingers er probleemloos op kunnen fietsen. Veiligheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid: dat is waar u bij de Pegasus Siena-e-bike op rekent.

Bezoek onze zaak in Hilversum en maak een proefrit

Heeft u interesse in de Ravenna- of Siena-e-bike van Pegasus? Kom dan langs in onze zaak in Hilversum. Hier geven wij u extra informatie over deze fietsen en bieden we u de mogelijkheid om een proefrit te maken. Bovendien kunt u hier deze fietsen vergelijken met andere e-bikemerken, zoals de e-bikes van Cortina of de elektrische fietsen van Union. Zo maakt u een weloverwogen keuze! Indien u dat wenst, bereikt u ons ook snel en gemakkelijk via 035 624 9102 of postbus@antilope.nl.

Fietskar.nl & Hometrainer.nl

Onderdeel van Antilope

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.