• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

Een hippe Cortina e-bike kopen

Cortina is een uitstekende keuze als u een e-bike wilt kopen. De elektrische fietsen van Cortina zijn namelijk verfrissend en hip – perfect voor fietsrondjes in Het Gooi! Het zijn e-bikes met veel keuzemogelijkheden en uiteenlopende gebruikstoepassingen. Keuzevrijheid staat centraal als u een elektrische fiets van Cortina wilt kopen. Zo stelt u in drie stappen zelf uw ideale e-bike samen. Uitgerust met de meest moderne en kwalitatief hoogwaardige technische componenten, zijn de Cortina e-bikes bovendien een zeer verantwoorde keus. Ontdek het aanbod aan elektrische fietsen van Cortina bij Antilope, dé e-bikespecialist van Hilversum, Het Gooi en omstreken.

Wij zijn uw brandspot als u een Cortina e-bike wilt kopen

Als een van de negen brandspots van Cortina-fietsen in Nederland zijn wij dé plek als u in de omgeving van Het Gooi een elektrische fiets van dit merk wilt kopen. Daar zijn we maar al te trots op! Vele e-bikes van Cortina sieren onze zaakvloer in Hilversum en wij zijn dus in staat om snel de e-bike die u van dit merk wenst te kopen, bij u af te leveren. Bovendien is onze technische kennis van Cortina elektrische fietsen altijd up-to-date, zodat we goede service voor uw fiets kunnen garanderen.

Een Cortina elektrische fiets kopen voor al uw fietsplannen

Wilt u lekker samen de hele dag fietsen en tussendoor genieten van een terrasje aan het strand? Of moet uw elektrische fiets u iedere ochtend fris en fit op kantoor brengen? Welke Cortina fiets u ook besluit te kopen; het wordt uw betrouwbare en hippe e-bike, geschikt voor al uw fietsplannen.

Maak een proefrit op een van de Cortina elektrische fietsen in Het Gooi

Als u overweegt om een Cortina elektrische fiets te kopen en u wilt eerst graag een proefrondje fietsen, dan regelen we dat graag voor u bij onze zaak in Hilversum (Het Gooi). Kom langs en ontdek de mogelijkheden! In de zaak laten we u ook graag kennismaken met elektrische fietsen van andere merken, waaronder e-bikes van Gazelle en e-bikes van Union. Heeft u vragen over een e-bike van Cortina of van een ander merk die u bij ons kunt kopen? Bel dan naar 035 624 9102 of stuur een e-mail naar postbus@antilope.nl.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding