Happy Rainy Days

Happy Rainy Days

Regenkleding van
Happy Rainy Days

Happy Rainy Days biedt mooie regenkleding voor dames en heren van alle leeftijden en voor alle seizoenen en weersomstandigheden.

Alle kleding is vanzelfsprekend waterdicht, winddicht en ademend, maar biedt daarnaast nog meer draagcomfort door de verstelbare-, afneembare capuchon, verstelbare mouweinden. De naden zijn getaped om doorlekken te voorkomen. Door een extra sluiting in de kraag kunnen de jassen hoog gesloten worden, om inregenen te voorkomen.

Verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren. De collectie is zo trendy en leuk om te zien dat deze bijna het hele jaar gedragen kan worden. Voor de koude wintermaanden biedt Happy Rainy Days een gevoerde collectie voor extra warmte.

Shop per pasvorm

Iedere vrouw is anders gevormd. Vandaar dat de ene regenjas een vrouw met een Y-figuur prachtig staat en een ander die bredere heupen heeft totaal niet. Voor iedere vrouw met welk figuur dan ook heeft HappyRainyDays een model dat aansluit. Bekijk hieronder welk model regenjas het beste bij uw figuur past.

Zandloper

Het zandloper figuur heeft heupen en schouders van gelijke breedte en een slanke taille. Om de taille te benadrukken is het mooi om een jas met ceintuur te dragen zoals detrenchcoat met capuchonof delange regenjas. Deze beide modellen regenjassen zijn in de taille smaller gesneden en zijn voorzien van een ceintuur om het accent op de taille te leggen. Deze modellen zijn ideaal voor vrouwen met een zandloper figuur.

Y-figuur

Bij het Y-figuur zijn de schouders breder dan de taille en zijn de benen slank. De modellen van HappyRainyDays passend bij dit figuur zijn hetjacken deparka. Hetjackis iets wijder van boven, waardoor deze ruimer zit bij de schouders. De taille is aan de hand van een elastiek aan de achterkant getailleerd, waardoor de taille wel geaccentueerd wordt. Deparkais net als het jack, wijder aan de bovenkant. Aan de hand van een koord met stoppers in de taille kan deze naar wens worden getailleerd.

Peer-figuur

Vrouwen met een peer-figuur hebben smalle schouders en een smalle taille die overgaan in bredere heupen en bovenbenen. Een jas met ceintuur om de smalle taille te accentueren is voor vrouwen met dit figuur een uitkomst, denk hierbij aan deshort trenchcoat. Mocht u een langere jas willen bestellen, dan raden wij aan de maat te kiezen die bij uw heup omvang past. Een langer model wat bij dit figuur past is detrenchcoat met capuchon, aangezien deze aan de hand van een ceintuur te tailleren is.

Appelfiguur

Vrouwen met een appelfiguur hebben een volle boezem, weinig taille en slanke benen. Wij adviseren bij dit figuur een model te kiezen die niet slank gesneden is in de taille, maar een model dat aan de bovenkant en rondom de middel meer ruimte heeft. De modellen die het beste aansluiten bij dit model zijn hetjacken deparka. Deze modellen zijn aan de bovenkant breder en zijn rechter gesneden dan andere modellen.

I-figuur

Een I-figuur houdt in dat een vrouw over alle delen van haar lichaam dezelfde breedte heeft. Dus de schouders en de heupen zijn even breed en ze heeft geen nadrukkelijke taille. Delange regenjas, detrenchcoaten deparkazijn modellen die aan de hand van een ceintuur of koord te tailleren zijn. Deze modellen zijn dus zeer geschikt voor een vrouw met een I-figuur.

Happy Rainy Days regenkleding

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.