• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

Een Gazelle e-bike kopen

Gazelle is hét merk als u een fijne, kwalitatief hoogwaardige e-bike wilt kopen. De fietsen van Gazelle zijn ontworpen met een perfecte combinatie van een licht en slim design en zijn van robuuste kwaliteit. Wilt u met gemak elke dag tien kilometer naar uw werk en terug fietsen? Of droomt u ervan fluitend de heuvel op te rijden? Met een elektrische fiets van Gazelle trapt u elke afstand moeiteloos weg en krijgt u weer zin om te fietsen!

Het voordeel van een Gazelle e-bike kopen

Als u besluit om een Gazelle e-bike te kopen, dan profiteert u van een mooi voordeel; u ziet namelijk niet dat het een elektrische fiets is. De accu is subtiel onder de bagagedrager geplaatst en de compacte elektrische aandrijving bevindt zich centraal in de fiets of in het voorwiel. Geniet van de verschillende mogelijkheden die het voorwiel en de middenmotor u bieden. Hieronder ziet u ons brede assortiment. Let op: vanwege de keuze aan accu’s zijn de prijzen van de fietsen inclusief de basisaccu. 

Kom langs in de zaak voor onze scherpe aanbiedingen!

Als u een Gazelle e-bike wilt kopen, dan bent u bij Antilope op de juiste plek. Wij hebben al vele klanten in Hilversum, ’t Gooi en omstreken mogen verblijden met een prachtige e-bike van dit merk. Kom gerust langs in onze zaak in Hilversum om aanbiedingen te ontdekken, een proefrit te maken of advies te ontvangen. U maakt daar ook kennis met andere elektrische fietsen uit ons assortiment, waaronder de e-bikes van Flyer en de e-bikes van Pegasus. Spreekt u ons liever telefonisch of per e-mail? We staan u graag te woord via 035 624 9102 of postbus@antilope.nl.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding