Voor onze fietsenwinkel in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkplaatsmedewerker. Een veelzijdige baan in een gezellig team. Onze winkel beslaat 600m2 met een ruime sortering aan stadsfietsen, e-bikes, high speedbikes, (e-)bakfietsen en accessoires. Heb je ervaring dan zal dit worden beloond met een mooi salaris. Ben je beginnend in onze branche zorgen wij voor een goede leerschool.

Antilope is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat en bekend is in de wijde omgeving van Hilversum. Wij werken uitsluitend met mooie kwaliteitsmerken zoals Riese & Muller, Urban Arrow, Cortina, Gazelle, Flyer, Pegasus en Kettler. Het leveren van een mooi product en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Ben je iemand met ervaring in de fietsbranche dan is dat zeker een pre. Ben je iemand met ervaring in de verkoop die tevens gevoel heeft voor techniek? Ook dan zien wij graag een reactie tegemoet op deze vacature.

Kernwoorden:

– Klantvriendelijk ook onder druk

– teamplayer

– goed gevoel voor techniek

– hands on mentaliteit

– affiniteit met fietsen

– punctueel

– goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden jou

een prettige, informele werkomgeving aan waar wel bij tijd en wijle de mouwen opgestroopt moeten worden. Een salaris conform CAO waarbij ervaring beloond zal worden.

Indicatie salaris afhankelijk van ervaring 1900-2500 euro Bruto.

Interesse in onze vacature? Wij willen deze graag z.s.m. invullen dus reageer spoedig.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €1.900,00 – €2.500,00 per maand

Flexibele taalvereiste:

Rooster:

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Soorten aanvullende vergoedingen:

Werklocatie: Fysiek

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.