Verwacht aantal uur: 40 per week

Geplaatst op 05-04-2024

Antilope B.V. is een bedrijf dat reeds 85 jaar actief is in de fietsenbranche. Gespecialiseerd in e-bikes en e-bakfietsen. Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een gedreven Allround Winkelmedewerker die ons team compleet kan maken.

Functieomschrijving

Voor onze fietsenwinkel in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker/verkoopmedewerker voor 40 uur per week. Een veelzijdige baan in een gezellig team. Onze winkel beslaat 600m2 met een ruime sortering aan e-bikes, e-bakfietsen, stadsfietsen etc. Daarnaast bieden wij een groot scala aan accessoires en onderdelen aan. Heb je ervaring dan zal dit worden beloond met een mooi salaris. Heb je geen ervaring dan leren we je graag het vak.

Antilope is een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar bestaat en bekend is in de wijde omgeving van Hilversum. Wij werken uitsluitend met mooie kwaliteitsmerken zoals Riese & Muller, Cortina, Gazelle, Flyer, Urban Arrow etc. Het leveren van een mooi product en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Als collega in onze winkel is je primaire taak om klanten te woord te staan en te adviseren bij de aankoop van een fiets of andere producten. Daarnaast bestel je producten die uit voorraad lopen en heb je contact met leveranciers aangaande bestellingen en ben je tevens de persoon die de winkel een beetje netjes houdt. Het indienen van garantieclaims en voldoende andere werkzaamheden zorgen ervoor dat een werkdag er altijd veelzijdig uit zal zien. Ben je pro actief niet bang om af en toe de handen uit de mouwen te steken en ben je communicatief vaardig dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken.

Mooie producten, een fijn team, prettige klanten waar je de tijd voor mag nemen…kortom: wat wil je nog meer?

Soort dienstverband: Parttime

Salaris: €14,00 – €18,00 per uur

Rooster:

Soorten aanvullende vergoedingen:

Taal:

Werklocatie: Fysiek

Interesse?

Ben jij degene die in bovenstaand profiel past en heb je zin in een nieuwe uitdaging, dan horen wij graag van je. Stuur je CV en motivatiebrief naar postbus@antilope.nl dan zal daar snel gevolg aan worden gegeven. Wij zien je sollicitatie met veel interesse tegemoet.

Indeed Vacature

Andere Vacatures

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.