Urban Arrow huren

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vanaf 2023 kunt u bij Antilope een Urban Arrow huren. Wij hebben enkele modellen van deze fantastische elektrische bakfiets klaarstaan voor de verhuur. Wilt u lekker op uit met de kids? Dan is een dag deze elektrische bakfiets huren echt iets voor u. Misschien heeft u wel het idee om een Urban Arrow te gaan kopen…. Dan is een dag of meerdere dagen gebruik maken van deze e-bakfiets misschien het duwtje wat u nodig heeft om echt tot koop over te gaan. U kunt de Urban Arrow huren voor een of meerdere dagen. Ook verhuur voor langere periodes is bespreekbaar.

Urban Arrow verhuur ’t Gooi Hilversum, Bussum, Laren, Blaricum, Baarn, Loosdrecht

Onze Urban Arrow huren kan in Hilversum maar ook in gemeentes rondom Hilversum. Denk dan aan Laren, Blaricum, Baarn, Bussum en Loosdrecht. Ontdek onze mooie omgeving met deze populaire elektrische bakfiets. Wat is er fijner dan een dagje weg de natuur in. Fiets gemakkelijk richting Naarden Vesting of de Loosdrechtse plassen. Ook een stad als Utrecht is op de Urban Arrow goed te bereiken. Kortom een Urban Arrow huren is een super leuk uitje.

 

 

Urban Arrow huren met het oog op aankoop

 

Huurt u specifiek om de Urban Arrow eens te ontdekken en om dan de keuze tot aankoop te vergemakkelijken dan bieden wij om een de huur van een dag te verrekenen met de aankoop van de uiteindelijke Urban Arrow. 

 

 

Tarieven huren Urban Arrow

 

Huur Urban Arrow per dag                € 45,-

 

Accessoires / opties bij huur

 

Verzekering                                        €  7,50 per dag

Regenhuif                                           €  5,00 per dag

Maxi cosi adapter                              €  5,00 per dag

Peuterzitting                                      €  5,00 per dag

Helm kids                                           €  3,00 per dag

 

De verhuur is van ’s ochtends 9 uur tot uiterlijk 9 uur de volgende ochtend. Een weekend is van Zaterdagmorgen 9 uur tot Dinsdagmorgen 9 uur. Het tarief wat we dan rekenen is 110 euro. Op Zondag en Maandag zijn wij gesloten dus kan er geen Urban Arrow opgehaald of geretourneerd worden.

 

Voor de verhuur van onze Urban Arrows is het nodig om uw paspoort of ID kaart bij ons achter te laten. Uw ID wordt veilig in gesloten enveloppe opgeborgen in onze kluis. Een rijbewijs is niet voldoende. Helaas zijn wij tot bovenstaande genoodzaakt om diefstal van deze populaire elektrische bakfiets te voorkomen. Tevens betaald u voor eventuele schades een borg a 150 euro a contant of via pin.

 

 

Plan je werkplaats afspraak

Geef een gewenste datum aan en om welke reparaties het gaat.