• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

PEGASUS HYBRIDE EN TREKKING FIETSEN


Pegasus is d nummer 1 in Duitsland en heeft al veel fietsprijzen in de wacht gesleept. Sinds 3 decennia biedt Pegasus fietsen en e-bikes met hoge kwaliteit voor een faire prijs. Pegasus staat voor traditie en innovatie. Al hun ontwikkelingswerk op het gebied van veiligheid, comfort en design heeft uiteindelijk maar een doel: jarenlang fietsplezier!

 

KWALITEITSFIETS VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

Een belangrijk punt bij de ontwikkeling van het Pegasus assortiment zijn de wensen en eisen van de moderne familie. Pegasus luistert goed en begrijpt de wensen van ouders, jongeren en kinderen. Het resultaat zijn fietsen die plezier, design en innovatie met veiligheid en duurzaamheid combineren. Zorgeloos fietsplezier voor elke leeftijd met het brede assortiment van Pegasus. Daarbij kunt u kiezen uit allerlei opties die het fietsen op de Pegasus zo aangenaam maken, zoals een verende voorvork, verende zadelpen, brede banden, comfort handvatten en een gel zadel. Verder zijn alle types in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo pikt u uw fiets er altijd uit!

 

Sportieve styling

Opvallend aan de Pegasus fietsen, is de sportieve styling. Dit wil overigens niet zeggen dat u ook direct een sportieve houding op de fiets moet hebben. Kies het juiste frame en stel de fiets goed in dan kunt u ook in een ontspannen rechtop-houding fietsen. Onze monteurs helpen u vanzelfsprekend bij het instellen van de gewenste fietshouding.


Garantie

Pegasus heeft een speciale kwaliteitsraad, bestaande uit onafhankelijke experts en aangestuurd door niemand minder dan ex-Porsche CEO Wendelin Wiedeking. De kwaliteitsraad levert een kritische bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van Pegasus in de breedst mogelijk zin. Dat betekent dat de kwaliteit van de Pegasus fietsen, de service n garantie continu worden bewaakt.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding