• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

MEER SNELHEID MET DE JUISTE FIETSSCHOENEN

Fietsschoenen zijn geen overbodige luxe tijdens het wielrennen. Deze lichtgewicht schoenen zorgen namelijk voor een goede bevestiging aan de trappers, zodat benen en trappers een zijn. Op die manier kunt u de meeste kracht overbrengen naar de wielen. De schoen moet dan ook op de plek waar de voet de pedalen raakt optimaal passen. Het is belangrijk dat de fietsschoen goed aansluit, maar niet te veel druk geeft op deze plek.

Bij langere ritten zetten uw voeten uit, daarvoor moet voldoende ruimte over zijn in uw fietsschoen. De lengte van de fietsschoen is minstens zo belangrijk als de breedte. Een fietsschoen is in gebruik niet hetzelfde als uw normale schoenen of bijvoorbeeld hardloopschoenen.

Een kwalitatieve fietsschoen fixeert de hiel stevig. De voet mag niet uit de schoen glippen tijdens het lopen. Ook moet er geen extra druk op de hiel staan bij het lopen. Het beste is als de hiel helemaal niet kan bewegen. Het midden en bovenstuk van de schoen moet voldoende stevig zijn. Fietsschoenen beschikken over een speciaal kliksysteem waardoor uw voeten echt vast zitten aan de trappers. Dat is soms even wennen.


SHIMANO - SCHOENEN EN PEDALEN

Bij Antilope vindt u alleen de beste kwaliteit in fietsschoenen en pedalen, die van Shimano. De SPD en SPD-SL van Shimano bepalen al decennia lang de norm voor fietsschoenen en pedalen. Als het om schoenen gaat, onderscheidt Shimano zich van de concurrentie met wereldberoemde constructie- en productietechnologieën.

 


DE JUISTE KLIK

Shimano Pedalen | SPD | SPD-SL | Click R

Shimano SPD pedalen zijn bekend om hun functionaliteit, duurzaamheid en comfort. Met een Shimano SPD pedaal heeft u meer controle over de fiets en zorgt u voor een betere krachtverdeling. De off road rijders gebruiken de compacte Shimano SPD pedalen voor een snel gebruik, dubbelzijdige klik en gemakkelijk onderhoud.

 Shimano SPD-SL - Het Racefiets pedaal

Shimano SPD SL pedalen worden gebruikt voor de racefietsen en hebben als voordeel dat de rijder een groter platform gebruikt voor meer controle en krachtverdeling. De onbetwiste toppers in deze serie zijn de Shimano Ultegra pedalen en Shimano Dura Ace pedalen.
Voor de recreatieve rijder worden de multifunctionele SPD pedalen gebruikt. Deze zijn enkelzijdig en kunnen ook met normale schoenen worden bereden. Shimano SPD pedalen behoren tot de beste verkochte in de wereld.

WIE DE SCHOEN PAST

In onze winkel adviseren wij u welke fietsschoenen passen bij uw pedalen, maar vanzelfsprekend ook bij uw wensen en budget.


Naast fietsschoenen, kunt u bij ons ook terecht voor een groot assortiment aan fietskleding, fietshelmen, handschoentjes, brillen enzovoorts om uw fiets- en trektochten veilig en comfortabel te laten verlopen.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding