• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

Bent u fan van Johnny Loco en wilt u daarom een elektrische bakfiets van dit merk kopen? Bij Antilope in Hilversum helpen we u graag aan een Johnny Loco e-bakfiets die voldoet aan uw wensen en eisen. Met een elektrische bakfiets van dit merk fietst u moeiteloos door Het Gooi en omstreken, terwijl u uw kinderen en/of persoonlijke spullen van A naar B brengt. Welk model heeft uw voorkeur?

Klik hier voor meer informatie

Een Johnny Loco elektrische bakfiets kopen: een goede keuze

De extreem lichte bakfietsen van Johnny Loco zijn onbetwist de mooiste in hun soort. Ze hebben een uitgebalanceerd design met veiligheid en comfort als basis, zodat u geniet van luxe en comfort. Met de Johnny Loco Cargo vervoert u uw kinderen en goederen veilig en in stijl. Dankzij het kantelende achterframe heeft u genoeg controle in elke situatie. Kortom: een elektrische bakfiets van Johnny Loco kopen, is een goede keuze waar u geen spijt van krijgt.

Bezoek onze zaak in Hilversum en ontvang persoonlijk advies

Een nieuwe e-bakfiets koopt u niet zomaar. Daar gaat persoonlijk advies en wellicht een proefrit aan vooraf. In dit geval bent u bij Antilope op de juiste plek, want in onze zaak in Hilversum helpen wij u graag wanneer u een nieuwe elektrische bakfiets van Johnny Loco wilt kopen. We adviseren u over de verschillende modellen en laten u ook het verschil zien met andere bakfietsmerken, waaronder de e-bakfietsen van Carqon en de bakfietsen van Urban Arrow. Spreekt u ons liever telefonisch of per e-mail? Neem dan contact met ons op via 035 624 9102 of postbus@antilope.nl.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding