FIETSZADELS O.A. SQLAB EN SELLE ROYAL

Niets is zo vervelend als een fietszadel dat niet prettig zit. Zadelpijn kan uw fietstocht vergallen. Voor de aanschaf van een fietszadel dat bij uw bouw en fiets past. Van belang is bijvoorbeeld of u rechtop fiets of meer voorover. Dames hebben over het algemeen een breder zadel dan heren.


Meten is weten

Antilope heeft speciale meetapparatuur waarbij wij kunnen meten waar de druk van uw zitvlak het hoogst is. Dat bepaalt mede welke zadel bij u past voor het grootste fietsplezier. U heeft bijvoorbeeld keuze uit speciale fietszadels die enerzijds de druk op het zitvlak wegnemen en anderzijds uitstekend ventileren.


Zadelpen

Naast een goed zadel is ook het type zadelpen van belang. Wilt u een verende zadelpen of wellicht een model waarbij de hoek van het kopstuk te verstellen is. Zo kunt u het fietszadel nog beter bevestigen in een voor u geschikte positie.


SQLAB FIETSZADELS

 

Een zadel moet passen, net als een paar schoenen!

SQlab heeft als eerste zadelleverancier een zadelbreedtemeetsysteem ontwikkeld waarmee de a

fstand tussen de zitbotjes gemeten kan worden om zo de juiste zadelbreedte te

bepalen. Alle SQlab zadels zijn verkrijgbaar in maximaal vier verschillende breedtematen.


Minder druk is meer vrijheid!

Het SQlab stapzadelsysteem levert een verlaagde zadelneus en dus ook meer ruimte voor de gevoelige gebieden voor zowel mannen als vrouwen.


Rugvriendelijk!

Alle SQlab zadels zijn verkrijgbaar met active technologie.
Comfortabel - Efficint - Rugvriendelijk


Testwinnaar!

Al vanaf het begin was en is SQlab het meest succesvolle zadelmerk in de tests van Duitse vakbladen.


Experts bevelen SQlab zadels aan

"Als uroloog en extreme biker weet ik hoe belangrijk het zadel is. Daarom heb ik samen met SQlab het zadelbreedtesysteem en het stapzadelconcept ontwikkeld." Dr Stefan Staudte

"De rugvriendelijke active technologie is gewoon briljant. De over miljoenen jaren ontwikkelde biomechanische beweging wordt hierdoor overgedragen aan het zadel." Dr Markus KnringerSELLE ROYAL FIETSZADELS

De collectie van Selle Royal bestaat uit tientallen fietszadels, die bestemd zijn voor uiteenlopende doeleinden. Al meer dan 50 jaar maakt Selle Royal fietszadels voor wielrenners en fietsers, verspreid over de hele wereld. Het doel is om voor iedereen een geschikt fietszadel te ontwikkelen, vandaar dat Selle Royale zo veel verschillende modellen aanbiedt. Kortom, op zoek naar een goedzittend zadel voor langdurig fietsplezier? Selle Royal heeft hem.

Selle Royal biedt fietszadels in 4 categorien, afhankelijk van uw fietshouding kiest u het fietszadel dat bij u past.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

Fiets navigatie

Fiets navigatie

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Bekijk de aanbieding

Bekijk de aanbieding