Reparatie of onderhoud nodig aan uw fiets? Maak direct een werkplaatsafspraak

Fietsmeting - framemaat bepalen

Een fiets kopen is niet zo moeilijk, maar een fiets kopen waar je ook lekker op zit en die bij u past is al een stuk lastiger. Geen mens is immer hetzelfde gebouwd. Bij Antilope weten we dat. We beschikken over de laatste meettechnieken om te bepalen welke maat frame en welk zadel bij u past.

Om de fiets goed af te kunnen stellen, is een fietsmeting van belang. Met een juiste fietsmeting kunnen wij bepalen wat uw exacte framemaat is. Op internet zijn ook verschillende maattabellen te vinden, maar dit zijn vaak slechts indicaties van een framemaat. Veel waarde kunt u daar ook niet aan hechten.

Bodyscan Bodyscanning

Dit klinkt allemaal eng, maar dat valt reuze mee. Wat wij met onze professionele meetapparatuur van bodyscanning doen, is het opnemen van verschillende maten van uw lichaam.Bepaalde maten zijn nu eenmaal van belang om de door u gekozen fiets op de juiste manier af te monteren zodat u echt prettig op uw fiets komt te zitten. Dit is dan vaak weer van belang om fysieke klachten te voorkomen. Hoe vaak horen wij niet dat men niet lekker op de fiets zit, en dat is oh zo jammer. Dit had voorkomen kunnen worden middels een goede meting.

 

Voor iedere fiets?

Een meting is niet alleen nuttig bij de aanschaf van uw ATB of racefiets, maar ook voor uw stadsfiets of hybride fiets is een fietsmeting geen overbodige luxe. Zo weet u zeker dat u een fiets aanschaft die bij uw lengte past.

 

Gratis fietsmeting en framehoogte berekening

Indien u in de markt bent voor een nieuwe fiets dan kunnen wij op verzoek een meting uitvoeren. De kosten voor een meting zijn 27,50. Indien u vervolgens bij ons een fiets aanschaft, dan is de meting vanzelfsprekend gratis.

Contactgegevens

Koningsstraat 6
1213 AX Hilversum

 035 624 9102
 postbus@antilope.nl

Heeft u een vraag ?
Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen

Openingstijden

Maandag  Gesloten
Dinsdag  08.30 - 18.00 uur
Woensdag  08.30 - 18.00 uur
Donderdag       08.30 - 20.00 uur
Vrijdag  08.30 - 18.00 uur
Zaterdag  09.00 - 17.00 uur
Zondag  Gesloten

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding