Reparatie of onderhoud nodig aan uw fiets? Maak direct een werkplaatsafspraak

STROMER HIGH SPEED E-BIKES - SPEED PEDELEC

 

Vooral veel rijplezier dat bieden de Stromer High Speed E-bikes. Fluitend langs de file van en naar uw werk, het kan tegenwoordig prima met deze innovatieve mobiliteits oplossing; waarbij Stromer het uiterlijk ook niet uit het oog verliest. Een rit op een 45 km fiets levert zo veel genot op dat iedereen er toe zal worden verleid deze fiets als waar alternatief te gaan zien voor auto. Natuurlijk met als grote voordelen; meer beweging, lekker buiten, geen files en niet te vergeten een aantrekkelijker financieel plaatje. Kortom wij dagen u uit om langs te komen en u te laten verleiden tot een proefrit op dit unieke fietsconcept. Een Stromer High speed e-bike zal uw leven verrijken in de breedste zin van het woord.

 

Bekijk hier onze Stromer fietsen!

 

 

STROMER E-BIKE CONCEPT

What you see is what you get, een populaire uitdrukking tegenwoordig. Maar wel iets wat volledig op Stromer fietsen betrekking heeft. Techniek en design zijn de belangrijke steekwoorden die kunnen worden gezien als de twee belangrijke pilaren waarop deze high speed pedelec steunt. Dit alles komt samen in een uitzonderlijke fietsbeleving, waardoor u al snel heel veel moeite krijgt om uw Stromer in de schuur te laten staan. U zult niet de eerste zijn waarbij uw levensstijl echt veranderd, wat een fiets niet kan doen?

STROMER OMNI VOOR HIGH SPEED 45KM 

Wel zo gemakkelijk alles lekker in de cloud. Deze innovatieve cloud based app zorgt voor de veiligheid van uw fiets. Tevens zal uw fiets via deze app door u geconfigureerd kunnen worden. De app kan worden gebruikt op  IOS en Android. 

Diefstalbeveiliging van uw Stromer e-bike gebeurt in een handomdraai, blokkeren en deblokkeren van uw fiets kunt u vanaf iedere plaats doen. Wanneer de blokkade is toegepast dan heeft het dievengilde geen enkele kans. Wanneer er iemand uw e-bike beweegt zal de motor volledig blokkeren gaan de lampen knipperen en zal u op de hoogte gebracht worden middels SMS. GPS zal de rest doen, middels de tracker zal uw e-bike op te sporen zijn. 

De nieuwste software voor uw fiets zal volledig automatisch worden geladen zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden, en zich lekker op de weg en de omgeving kan concentreren.

 

Waarom een Stromer kopen?

In de eerste 3 alinea's is dat hopelijk al wel duidelijk geworden, echter er is meer. Graag zetten wij dit hier duidelijk uiteen:

  • Kracht, een uitermate sterke motor in het achterwiel, die snel en geruisloos accelereert;
  • Energie, een uitzonderlijke techniek zorgt ervoor dat de fiets tijdens remmen energie teruggeeft aan de accu;
  • U bepaalt, individueel het vermogen instellen op de Stromer interface. U bepaalt de rijeigenschappen afhankelijk van het te fietsen traject;
  • Veilig, het uiterst stabiele frame zorgt voor een veilig gevoel bij hogere snelheden, de hydraulische remmen doen de rest;
  • accu, uitneembaar en keuze in accu's, tot aan 180 km fietsen zonder te laden. Bovendien in het frame ingebouwd, niet zichtbaar wel zo stabiel. 

 

KOM LANGS VOOR EEN PROEFRIT EN OVERTUIG UZELF VAN DIT FENOMEEN

 

Bekijk het volledige aanbod Stromer fietsen!

Contactgegevens

Koningsstraat 6
1213 AX Hilversum

 035 624 9102
 postbus@antilope.nl

Heeft u een vraag ?
Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen

Openingstijden

Maandag  Gesloten
Dinsdag  08.30 - 18.00 uur
Woensdag  08.30 - 18.00 uur
Donderdag       08.30 - 20.00 uur
Vrijdag  08.30 - 18.00 uur
Zaterdag  09.00 - 17.00 uur
Zondag  Gesloten

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding