• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

VEILIG EN COMFORTABEL FIETSEN MET DE JUISTE FIETSKLEDING

Een prima toerfiets, maar toch vaak zadelpijn? De racefiets van uw dromen, maar vaak rugklachten doordat u bezweet op de fiets zit? Dit kunt u gemakkelijk voorkomen. Met welk doel u ook fietst, in de stad, in het bos of in de bergen, met de juiste fietskleding fietst u prettiger. Antilope heeft fietskleding voor verschillende weersomstandigheden in alle kleuren en maten.

Fabrikanten van fietskleding proberen door nieuwe technologische ontwikkelingen de kleding keer op keer te verbeteren. De juiste fietskleding verschilt per seizoen. De materialen en stoffen die worden verwerkt in de fietskleding hebben eigenschappen die het beste passen bij een bepaald seizoen. Fietskleding moet comfortabel en functioneel zijn. Een fietsshirt of fietsbroek, gemaakt van kunststof vezels die weinig vocht vasthouden en vocht snel afvoeren, houden het lichaam droog. Zeker tijdens warme dagen is dit soort fietskleding veel comfortabeler dan een gewoon katoenen shirt, dat veel vocht vasthoudt. Voor het fietsen tijdens koude dagen is fietskleding ontwikkeld die zorgt dat de kleding warm en comfortabel is, maar ook ademend, zodat het vocht wel wordt afgevoerd. Hiermee voorkomt u dat zadelpijn of blaren uw fietsplezier vergallen.

 

GOEDE FIETSKLEDING IS FUNCTIONEEL EN MOOI VORMGEGEVEN

Bestand tegen zon, transpiratie, wind, regen. Alle weertypen en voor elk soort fietser is geschikte fietskleding belangrijk.

Hoewel alle merken topkwaliteit leveren is er onderling verschil is de gebruikte materialen, pasvorm en details. Antilope topmerken als Gore Bike Wear en Vaude, voor elk doel en elke portemonnee een ruime keuze.

Bij Antilope vindt u zowel bovenkleding, zoals jacks, shirts, lange en korte broeken, als functioneel ondergoed. Fietst u vaak in het donker, dan is het belangrijk dat u goed zichtbaar bent. Antilope heeft ook reflecterende fietskleding in haar assortiment.

Kom uw fietskleding passen in onze showroom

In onze winkel vindt u een groot assortiment in fietskleding, van wielrenkleding tot gewone fietskleding. Wij adviseren u welke kleding past bij uw wensen en budget. Vanzelfsprekend kunt u alles ook bij ons passen.


Naast fietskleding, kunt u bij ons ook terecht voor ook fietshelmen, schoenen, handschoentjes, brillen enzovoorts om uw fiets- en trektochten veilig en comfortabel te laten verlopen.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding