Reparatie of onderhoud nodig aan uw fiets? Maak direct een werkplaatsafspraak

Inruilen van uw oude fiets

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets in onze winkel kunt u altijd gebruik maken van de inruilmogelijkheid van uw oude fiets. Hoe oud de fiets ook is wij hebben er altijd wel iets voor over. Om u een goede prijs voor uw inruilfiets te geven, werken wij samen met de Bovag. Wij maken gebruik van de zogenaamde biketax, hiermee bepalen wij zeer exact de waarde van uw fiets zodat u er altijd van uit kunt gaan dat u conform de marktwaarde uw fiets inruilt.

Altijd hebben wij een groot aanbod aan occasions. Hoewel het aanbod fluctueert zijn het vaak minimaal 150 stuks. Al deze fietsen zijn afkomstig van eigenaren die bij ons een nieuwe fiets hebben aangeschaft. Dit betekent dat u veilig koopt en bovendien zijn het vaak fietsen die bij ons jarenlang in onderhoud zijn geweest.

Tweedehands fietsen Hilversum - Gooi

Alle tweedehands fietsen worden voordat ze worden verkocht grondig nagekeken op eventuele gebreken. Indien het nodig is worden onderdelen vervangen om de fiets weer in uitstekende staat te krijgen voor de verkoop. Om de fiets weer te laten glanzen zal deze schoongemaakt worden door een van onze werkplaatsmedewerkers.

Garantie

Alle tweedehands fietsen die bij ons worden aangeschaft hebben een standaard garantietermijn van 3 maanden. Dit is conform de BOVAG voorwaarden. Bij calamiteiten in de 1e drie maanden zal dit kosteloos worden opgelost.

Ook voor uw goede en betrouwbare occasion fiets moet u dus bij Antilope zijn!

Contactgegevens

Koningsstraat 6
1213 AX Hilversum

 035 624 9102
 postbus@antilope.nl

Heeft u een vraag ?
Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen

Openingstijden

Maandag  Gesloten
Dinsdag  08.30 - 18.00 uur
Woensdag  08.30 - 18.00 uur
Donderdag       08.30 - 20.00 uur
Vrijdag  08.30 - 18.00 uur
Zaterdag  09.00 - 17.00 uur
Zondag  Gesloten

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding