• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

LEZYNE LED VERLICHTING

De ingenieurs van Lezyne hebben in de loop van de jaren een aantal innovatieve functies ontwikkeld waarmee Lezyne LED zich onderscheid. Infinite Light stelt gebruikers in staat om de Lithium-ion oplaadbare (LIR) batterijen onderweg te vervangen waardoor je altijd goed zichtbaar blijft. USB opladen maakt de LED-verlichting eenvoudig en handig in gebruik. Ontwerpen zoals het Clip-On systeem, maken de Femto en Zecto LED verlichting gemakkelijk monteerbaar, zodat u altijd zichtbaar en veilig de weg op kunt.

GEBRUIKSGEMAK DOOR OPLAADBARE BATTERIJEN EN CLIP-ON SYSTEEM

Lezyne LED lampen worden ontworpen in de VS en Taiwan door de in-house ingenieurs van Lezyne. Uitgebreide engineering en testen in zowel het lab als de praktijk hebben geleid tot betere, meer duurzame, en langduriger LED-verlichting.

INTERNE ACCU EN MEER LICHTSTERKTE

Verlichting in verschillende prijsklassen. Fietst u vaak s avonds of in het donker? Kies dan voor de categorie van lampen waarbij u ook zelf wat ziet. Deze lampen zijn allemaal uitgerust zijn met een interne accu en leveren een lichtopbrengst tot 500 lumen. Veel van de lampen zijn uit te breiden met een bevestiging die op de helm geplaatst kan worden. De lampen zijn erg geschikt om te gebruiken op de openbare weg. Op plekken waar verlichting ontbreekt, bieden deze lampen meer dan voldoende licht. De lichtbundel is geconcentreerd genoeg om goed te zien en zorgt ervoor dat de weg zowel voor als naast u voldoende verlicht wordt. Ook worden deze lampen vaak gebruikt als (ondersteunende) hoofdlamp bij het mountainbiken.

In deze categorie vallen bijvoorbeeld de BBB Strike 300 en Strike 500, lampen die respectievelijk 300 en 500 lumen produceren. De lampen zijn voorzien van een verwisselbare interne accu. Een helmbevestiging is niet standaard bijgeleverd. De lamp is daar echter wel mee uit te breiden.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding