FIETSPOMPEN O.A. SKS, LEZYNE

U fietst een stuk prettiger en sneller als uw banden goed op druk zijn.
Antilope biedt een ruim assortiment aan fietspompen, van de klassieke staande fietspomp, tot een hogedrukpomp. Bent u op zoek naar een handpomp of minipomp, een CO2 pomp, een pomp met drukmeter of een trapvoetpomp? Bij ons is hij op voorraad. De keuze is aan u! De kwaliteit van de pomp hangt vooral af van de kwaliteit van de pompkop.

Bij Antilope kunt u kiezen uit de beste fietspompen, o.a. van Lezyne en SKS.

LEZYNE LEVERT FIETSPOMPEN ZONDER FRATSEN

Fietsbenodigdheden zonder overbodige poespas. Dat is waar het Amerikaanse merk Lezyne voor staat. U hoeft van een Lezyne fietspomp dan ook geen bijzondere fratsen te verwachten. Het apparaat is weliswaar stijlvol vormgegeven, maar voor de rest doet de Lezyne fietspomp exact waar hij voor bedoeld is: het oppompen van fietsbanden. Lezyne fietspompen zijn zowel in diverse staande varianten alsook in handige meeneem-versies verkrijgbaar. Deze laatstgenoemde categorie zorgt er dus voor dat u onderweg nooit hoeft te stranden vanwege een leeglopende band.

Lezyne fietspompen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals lichtgewicht en duurzaam CNC gefreesd aluminium en het extreem sterke Composite Matrix. Onderdelen zoals de ABS Flip Thread Chuck, de Speed Chuck en de Dual Valve Head makenhet oppompen van banden eenvoudiger en efficinter. Lezyne biedt een ruime keuze in zowel hoog volume als hogedruk vloer- en handpompen.

VERSCHILLEN IN LUCHTDRUK

 • 11 Bar
 • 15 Bar
 • 20,6 Bar

OVEREENKOMSTEN TUSSEN LEZYNE FIETSPOMPEN

Voor elke staande Lezyne fiets pomp geldt, dat deze is voorzien van een drukmeter, zodat u kunt voorkomen dat u uw banden te hard of te zacht oppompt. De handpompjes van dit merk hebben allen een capaciteit van 8,3 Bar en maken alleen onderscheid op het gebied van kleurstelling en gewicht. De overduidelijke overeenkomst tussen alle pompen, is dat elke Lezyne fietspomp volledig of grotendeels uit aluminium is vervaardigd. Daarnaast is elke Lezyne fiets pomp geschikt voor aansluiting op zowel een autoventiel als op een zogenoemd Frans ventiel.

 

SKS

SKS heeft namelijk een zeer breed aanbod van fietspompen, zodat u voor elk type fiets bij SKS terecht kan. Een racefiets heeft natuurlijk een andere behandeling nodig dan een stadsfiets. Met een SKS fietspomp kiest u in ieder geval altijd voor kwaliteit. U kunt kiezen uit de traditionele vloerpomp, een handpomp en pompen met of zonder drukmeter. Maak hieronder dus snel een keuze uit het aanbod van SKS en wie weet geniet u deze week al van de voordelen van een SKS fietspomp! Kent u de SKS Air X-Press Control pomp al?

 

SKS AIR X-PRESS CONTROL POMP

Lichtgewicht kunststof baanpomp met precisie manometer.
Stevige constructie.
Universele pompkop voor alle ventielsoorten.
Max. prestatie: 8 bar/115 Psi.

Pomp SKS Rennkompressor.
De befaamde voetpomp voor sportief gebruik van professionele kwaliteit. Met manometer voor een exacte indicatie van de druk in de band. Solide uitgevoerd met metalen zuigerhuis, metalen voet en houten handgreep. Verkrijgbaar met drie verschillende koppen: E.V.A. (voor alle ventieltypen), messing (alleen frans ventiel) en nippel met ketting (alle ventieltypen). Lengte: 650 mm. Maximale druk: 16 bar.

Kleur

Zwart, Oranje

Materiaal

Staal, gecoat, Kunststof, Hout

Merk

SKS

Fietstype

Baanfiets, Mountainbike, Triatlon, Stadshybride, Sporthybride, Racefiets, Stadsfiets, Elektrische fiets, BMX, Cyclocross

Ventieltype

Autoventiel (Schrader), Hollands ventiel (Dunlop, Woods, conventioneel), Frans Ventiel (Sclaverand, Presta)

Maximale druk

16 bar / 231 PSI

Manometer

analoog

 

SKS VORK HAND HOGEDRUK POMP 25 BAR

SKS Voorvork/demperpomp
Tot 350 Psi (25 Bar)
- Voor geveerde voorvorken (atb)
- Achter schok dempers geschikt
- Duurzaam Aluminium pomphuis
- Mano meter in Psi en Bar
- Past makkelijk op ieder geschikt ventiel
- Past ook op auto ventiel
- Max druk 25 bar
- Knop om druk vrij te laten
- Hogedruk slang
- Knop om te pompen van kunststof/metaal

 

 • 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
 • eigen Service & Garantieplan
 • Voordelige fietsverzekering mogelijk
 • Uw huidige fiets gunstig inruilen
 • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
 • Payplan Koop nu, betaal per maand
 • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
 • 100% rijklaar
 • Persoonlijke topservice

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding