• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

BASIL FIETSTASSEN: TASSEN EN MANDEN VOOR IEDERE TRIP

Basil fietstassen, je ziet ze overal! Logisch ook, want Basil fietstassen zijn hip, praktisch en functioneel. Er zijn grote Basil fietstassen, ideaal voor de schoolgaande jeugd of voor mensen die op de fiets boodschappen gaan doen. Maar Basil heeft ook kleine, compacte fietstassen. Koop je een Basil fietstas? Dan weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt!

Het oer-Hollandse Basil produceert een zeer uitgebreid assortiment aan fietstassen en manden. Van stoere fietskratten, manden voor schooltassen, praktische dierenmanden en fleurige, afneembare boodschappentassen tot waterafstotende dubbele fietstassen ideaal voor de fietsvakantie.

Het zeer uitgebreide assortiment biedt tassen en manden in allerlei maten (tot 26 liter), kleuren en materialen. De enkele en dubbele fietstassen bieden een draagcapaciteit van 5 kilo per tas. Kortom, wat het doel ook is, Basil biedt voor elk wat wils.

KINDEREN EN BOODSCHAPPEN TEGELIJK VERVOEREN?

Geen probleem voor Basil. BasEasy-serie biedt optimaal gebruikersgemak. Na het monteren van het BasEasy rek voorop uw fiets, kunt u uw shopper, laptoptas of schoudertas gewoon voorop de fiets plaatsen. Altijd in het zicht en nog steeds ruimte voor uw kind achterop!

Ook nog boodschappen meenemen op de fiets? Met de Basil bagagedragerverlenger kan elke dubbele Basil fietstas gecombineerd worden met een kinderzitje. Zo heeft u nog meer bagageruimte op uw fiets.

De Basil fietstassen en manden passen op praktisch alle fietsen. Vraag ons naar de mogelijkheden of kom langs in de winkel.

PORTLAND-LIJN

De Portland-serie bestaat uit een front carrier, messenger bag, slim fit double bag, zadeltasje, womens business bag, kleurige fietsbellen en rotan mand. De serie Basil Star/Triangle is uitgebreid met een dubbele fietstas en zadeldekje. Ook voor de vakhandel is er nieuws: met ons nieuwe Cento wsl-systeem kunnen manden eenvoudig achterop de drager worden gemonteerd. Het wsl-systeem is ook te combineren met veel e-bikes. En liefhebbers van techniek moeten beslist de nieuwe stuurbochthouder zien: geschikt voor alle afneembare stuurtassen en manden. Maar vooral ook geschikt voor e-bikes, mtbs en city bikes.

GARANTIE

Basil biedt standaard 1 jaar garantie op haar producten.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding