• 10 Zekerheden bij aankoop van een fiets
  • eigen Service & Garantieplan
  • Voordelige fietsverzekering mogelijk
  • Uw huidige fiets gunstig inruilen
  • Informeer naar onze voordelige leasetarieven
  • Payplan Koop nu, betaal per maand
  • Kopen via een bedrijfsfietsenplan mogelijk
  • 100% rijklaar

Dahon: 16" - 26" Vouwfietsen voor ieder doel en leuk geprijsd

Dahon heeft voor iedereen een passende vouwfiets. Of je nu op zoek bent naar compact, handzaam en degelijk of naar snel en sportief. Alles is mogelijk met de Dahon vouwfietsen.

Dahon is in 1976 opgericht door een idealistische luchtvaartwetenschapper Dr. David Hon en zijn broer Henry. Dr. Hon zwoegde 7 jaar lang tot er een perfecte vouwfiets was ontstaan. De achtergrondgedachte was simpel: een hoogwaardige en tegelijk degelijke, prettige vouwfiets die mensen ertoe aanzet zich op een andere manier voort te bewegen.

In 1983, rolden de eerste Dahon vouwfietsen van de lopende band. Henry Hon zorgde voor de marketing van een nieuwe type fiets die in eerste instantie terughoudend werd ontvangen. Nu: 1,5 miljoen fietsen later, kunnen we zeggen, dat Dahon een ommezwaai teweeg heeft gebracht. De fietsen worden in verschillende landen geproduceerd. Er staan fabrieken in Taiwan, Macau, Tsjechi en China. Dahon produceert voor veel andere fietsmerken fietsen, zoals: Batavus, Gazelle en Flyer. De filosofie van Dahon is om een bijdrage te leveren aan groene mobiliteit.

Van San Francisco tot Amsterdam, van Rio de Janeiro tot Tokyo, de Dahon vouwfiets wordt wereldwijd gebruikt om mensen van A naar B te brengen. Vouwfietsen kunnen overal mee naartoe. Of je nu de hele weg moet fietsen of ga een deel van de weg met de bus, trein, auto, boot of vliegtuig, de Dahon vouwfiets gaat waar u gaat. Door zijn compactheid, neemt Dahon weinig ruimte in.

DAHON:

 

 

 

 

 

Recreatief en sportief

Dahon maakt vouwfietsen voor recreatieve en sportieve doeleinden. Zij biedt een grote diversiteit aan modellen: compacte vouwfietsen, toervouwfietsen, sportvouwfietsen, vouwfietsen met 16 20 24 of 26 wielmaat, vouwfietsen in alle prijsklassen. Voor iedereen biedt Dahon een passende fiets.

 

 

 

 

 

Dahon: Innovatie voorop

Dahon is een innovatief bedrijf. Zij hebben de 15% regel, wat inhoudt dat de fietsen ieder jaar 15% beter moeten zijn: beter rijden, comfortabeler rijden, beter vouwen, of lichter worden. Op de fietsen komen we ontwerpen tegen die het comfort en gebruiksgemak verhogen, zoals vering in de zadelpen, pomp in de zadelpen, telescopisch verstelbaar stuur, naafdynamo, magneetsluiting om de opgevouwen fiets bij elkaar te houden, snelsluitingen voor frame en stuurkolom. In het sportieve segment vallen de lichtgewicht modellen (vanaf 9.2 kg.) en het gebruik van hi-tech onderdelen op. De Jet Stream EX met de gasvering en de Vector X10 met superlichte wielen zijn daar mooie voorbeelden van.

 

Dahon: Ook electrisch!

Dahon heeft een mooi assortiment aan elektrische vouwfietsen. Allen gebruikmakend van een mooi ondersteuningssysteem, waardoor fietsen op de vouwfiets nog aantrekkelijker wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garantie

Dahon geeft garantie op alle originele onderdelen op de fiets, met uitzondering van verende vorken en achter schokdempers, voor een periode van 2 jaar vanaf de datum van aankoop. Verende voorvorken en achter schokdempers worden gedekt door de garantie van de originele fabrikant. Deze garantie is beperkt tot de reparatie en vervanging van een defect frame, vork, of defect onderdeel. De garantie geldt alleen voor de eerste eigenaar en is niet overdraagbaar. De garantie dekt alleen fietsen en onderdelen gekocht via een erkende dealer, zoals Antilope, welke garant staat voor een juiste afmontage bij aflevering . De garantie is alleen geldig in het land waar de fiets gekocht is.

Blijf op de hoogte van alle nieuws en acties van Antilope

Inschrijven nieuwsbrief >>
Fiets fashion

Fiets fashion

Accessoires

Accessoires

All weather zadels

All weather zadels

Ontdek de Belt drive

Ontdek de Belt drive

Hippe Regenkleding

Hippe Regenkleding